Azok a csodálatos kövek

 A HONLAP MÉG SZERKESZTÉS ALATT!

Amiótak két lábban tapossuk e bolygót, mindig is elbűvöltek bennünket e kövek. Először csak eszközként tekintettünk rájuk, de ahogy próbálgattuk őket, egyre többet és érdekesebbeket fedeztünk fel. Rátaláltunk a szépségükre. Immár a szépséget kerestük bennük. A káprázatos köveket aztán felruháztuk varázslatos erővel, mely idővel meg is mutatkozott.

Ma már tudjuk, erő lakozik bennük, Föld Anya ereje.

Az ásványokra feltétlen szüksége van szervezetünknek, nélkülük nem tudnánk létezni. Ma még ugyan nem értjük, hogyan működik a minket körülölelő világ, de belőle születtünk és tőle nyerjük energiánkat. A benne keletkező ásványok, fémek az ő életerejét hordozzák. Gyógyító hatásuk már régóta ismert. Fedezd fel Te is, gyönyörködj bennük és táplálkozz belőlük! Mindennapi életedben átsegítenek a nehézségeken, a betegségeken, a lelki és testi problémákon. Némelyek kiegyensúlyozottabbá tesznek, mások káros szenvedélyedtől segítenek megszabadulni. 

A mai rohanó világban érdemes egy kicsit lelassítani, megállni és körülnézni. Vedd észre a szépet, a jót, és engedd magadhoz ezeket az élményeket. Lelked öröme a tested öröme. Szorítsd a markodba a Te kövedet, és érezd ahogy átveszi tested melegét, válik a Te részeddé. 

Nézz körül és találd meg a Te kövedet! 

F.L.O.